کار در آلمان با درآمد بالا

ویزای کاری آلمان

در این مقاله به مطالب زیر به موضوعات زیر جهت اخذ ویزای شینگن و ویزای اروپا می پردازیم :

ویزای آلمان

کشور آلمان در مرکز قاره اروپا، با جمعیت هشتاد و چهار میلیون نفری عضو پیمان شینگن می باشد. زبان مردم این کشور آلمانی و واحد پول این کشور یورو می باشد. از شهر های مهم و بزرگ آن میتوان به هامبورگ، مونیخ، برلین و فرانکفورت اشاره کرد. کشور المان به عنوان قطب اقتصاد اروپا ، همیشه درهای خود را به روی متخصصین بین المللی گشوده است. المان بعد از کشور ژاپن و آمریکا، سومین صنعت بزرگ دنیا و تولید کننده خودرو در جهان محسوب میشود.

با توجه به رشد منفی جمعیت کشور آلمان، دولت این کشور در نظر دارد تا با ایجاد امکان اشتغال برای متخصصین حرفه ای که دارای سطح دانش و مهارت بالا خود برخوردار هستند، بتواند کمبود نیروی انسانی در آلمان را جبران کند. درواقع فرصت های شغلی فراوانی در این کشور وجود دارد که متخصصین می توانند شغل مورد نیاز خود را در این کشور به سادگی و سریع پیدا کنند ومشغول به کار شوند. 

ویزای کار آلمان یا کارت آبی؟

بلو کارت عملا یک اجازه کار مورد تایید در کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد. کارت آبی به افراد متخصص اجازه می دهد که در ناحیه اروپا، بدون هیچ مشکلی کار کنند (به غیر از کشور انگلیس). کارت آبی مخصوص متخصصان مهاجر اعضای کشورهای خارج از اروپا می باشد.

داشتن مدرک دانشگاهی که مورد تایید آلمان باشد و ارائه یک قرارداد کاری بادرآمد سالانه به مبلغ مشخص، مهمترین شرایط اصلی اخذ کارت آبی است که در ادامه کامل به آن پرداخته ایم.

مشاغل خاص مورد نیاز آلمان، مانند پزشکی، تمامی رشته های مهندسی، دانش آموختگان رشته های علوم طبیعی ، ریاضی و کارشناسان علوم کامپیوتر و انفورماتیک، دارای ارجعیت و امتیاز ویژه برای دریافت ویزای شینگن از کشور آلمان می باشند.

انواع روش های مهاجرت کاری به آلمان

  1. ویزای جستجوی کار (Job Seeker)
  2. ویزای کار Blue Card))

چگونه ویزای کار آلمان بگیریم؟

باید یک قرارداد کاری با شرکتی آلمانی داشته باشید. بعد از آن وقت سفارت دریافت می گردد. در وقت مقرر، در سفارت آلمان مدارک مربوطه از شما خواسته می شود و با شما مصاحبه می شود.

 پس از بررسی پرونده ها و مدارک شما، یک الی دو ماه بعد با شما تماس گرفته می شود و در صورت تایید درخواست شما، می توانید ویزای خود را از سفارت دریافت کنید.

نکته مهم:

حقوق شما نیز در فرایند اخذ ویزا مهم است. درآمد ناخالص ذکر شده در قرار داد کاری شما، باید حداقل سالانه ۵۱۰۰۰ یورو باشد و در صورت کمتر بودن در گرفتن ویزای کاری به مشکل بر می خورید.

البته متخصصینی که عنوان شغلی آن ها در فهرست مشاغل مورد نیاز شدید آلمان هستند، می توانند با داشتن قرارداد کاری با درآمد سالانه حداقل 40000 درخواست بلو کارت بدهند.

ساعت کاری در آلمان

میانگین ساعت کار در آلمان 41 ساعت در هفته است، که نسبت به ساعات کار بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر میباشد.

درآمد کار در آلمان

انواع مختلف تخصص ها با میانگین درآمدیشان را برای شما در 4 لیست مجزا در این مطلب آماده کردیم تا میزان درآمد خود در آلمان را بسنجید:

 

درآمد ماهانه به یورو

عنوان شغلی

1178

آرایشگر

1487

پیشخدمت

1519

کارمند هتل

1722

خیاط

1841

فروشنده

1863

تمیزکننده ساختمان

1903

کمک داروخانه ای

1963

دستیار پزشک

2005

باغبان

2006

کتابفروش (خرده فروشی)

2068

دستیار دندانپزشک

2146

باربر

2164

نانوا

2226

انباردار

2264

کارگر مونتاژ دستگاه الکتریکی

 

درآمد ماهانه به یورو

عنوان شغلی

2339

نقاش

2342

نجار

2355

لوله کش

2368

قایقران

2405

پرستار

2418

پرسنل دفتر سفر

2465

راننده کامیون

2482

مکانیک خودرو

2493

راننده اتوبوس

2493

فیزیوتراپیست

2525

مونتاژ کارگر

2533

پرستار سالم / مراقب پرستار سالمندان

2533

بناء

2557

کاشی کار

2567

جاده ساز

2577

خدمه قطار

2633

برقکار

2650

پستچی

2665

راننده جرثقیل

 

درآمد ماهانه به یورو

عنوان شغلی

2762

پیشخدمت

2780

اپراتور ساختمانی

2859

اپراتور کار های ماشینی

2980

آشپز

3087

کارمند دفتر

3092

قصاب

3135

طراح فنی

3180

مربی

3384

تکنسین دندانپزشکی

3427

حسابدار

3470

کارمند اجتماعی

3567

مکانیک ماهر

3680

طراح / گرافیست

3791

مکانیک هواپیما

3882

کارشناس تبلیغاتی

 

درآمد ماهانه به یورو

عنوان شغلی

4053

آتش نشان

4053

مترجم

4123

معلم (آموزش بزرگسالان)

4150

مکانیک صنعتی

4349

مهندس عمران

4583

محقق و مهندس کامپیوتر

5160

مهندس برق

5163

ریاضیدان

5163

فیزیکدان

5201

مهندس مکانیک

5506

وکیل

5667

پزشک

6927

خلبان

7054

پزشک (متخصص)

مشاغل مورد نیاز المان

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان:

توسعه دهنده نرم افزار و برنامه نویسان

مهندس الکترونیک و برق

کارمند بهداشت و درمان و پرستار

مشاور فناوری اطلاعات و تحلیلگر فناوری اطلاعات

اقتصاددان و مدیر بازرگانی

مدیر حسابداری و مشاور مشتری

دستیار تولید

نماینده فروش و دستیار فروش

مدیر فروش و مدیر محصول

معمار و مهندس سازه

مکانیک و تعمیرکار خودرو

بناء و کارگران متخصص ساختمانی

مدت اعتبار ویزای کاری آلمان

ویزای کار در آلمان، معمولا ۴ ساله صادر می شود. البته در موارد خاص ممکن است این زمان کاهش یابد.

همراهی اعضا خانواده

شما با داشتن ویزای کار آلمان، به عنوان مهاجر، مجاز به همراه داشتن تمامی اعضای تحت تکفل اعم از همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشید.

حق کار برای اعضای خانواده مهاجر

اعضای خانواده شما که ویزای کاری آلمان را دارید، مجاز به کار هستند و داشتن مدرک زبان و یا حتی آشنایی با زبان الزامی نمی باشد.

تبدیل ویزای کار آلمان به اقامت دائم

شما پس از ۳۳ ماه(حدودا 3 سال) کار در آلمان می توانید در خواست اخذ اقامت دائم آلمان را بدهید. اگر که مدرک زبان B1  داشته باشید این زمان به ۲۱ ماه کاهش پیدا می کند(حدودا 2 سال).

محدودیت ویزای کاری آلمان

امکان تحصیل برای مهاجر با این نوع ویزا امکان پذیر نمی باشد.یعنی فرد مهاجر فقط مجار به زندگی و کار در این کشور است، نه تحصیل در دانشگاه های این کشور.

مدارک لازم جهت ویزای کاری آلمان

  1. فرم درخواست ویزای کاری
  2. ۲ عدد عکس ۳.۴
  3. ترجمه شناسنامه
  4. مدارک قرارداد کاری
  5. گواهی عدم سو پیشینه
  6. ترجمه مدارک تحصیلی تایید شده
  7. تاییدیه مدارک تحصیلی ZAB یا همان Anabin
  8. رزومه
  9. انگیزه نامه (sop)
  10. تمکن مالی
  11. مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی (در صورت داشتن)
  12. بیمه درمانی (حداقل شامل ۹۰ روز اعتبار – الزامی نمی باشد)
  13. مدارک رزو هتل یا محل اسکان
  14. بلیط هواپیما

نکته مهم:

همانطور که گفته شد داشتن تاییدیه ZAB یا Anabinالزامی است. برای دریافت تاییده ZAB به سایت ارزشیابی مدارک تحصیلی آلمان مراجعه کنید و دانشگاه و رشته تحصیلی خود را در آن جستجو کنید. اگر دانشگاه شما در آن پیدا نشد، یعنی مدرک تحصیلی شما مورد تایید نمی باشد.

ویزای جستجوی کاری آلمان (job seeker visa)

ویزای جستجوی کار یک ویزای 6 ماهه کاری، برای پیدا کردن کار در کشور آلمان می باشد و در صورتی که قرارداد کاری در این مدت ببندید، ویزای جستجوی کار شما، به ویزای کاری آلمان تبدیل خواهد شد. ویزای جستجوی کار آلمان فقط متعلق به اقامت موقت مهاجر بوده و باید تنها وارد کشور آلمان شود.

شرایط ویزای کار کشور آلمان

  1. مدرک فارغ التحصیلی از رشته های مورد نظر کشور آلمان و دانشگاه های مورد تایید این کشور
  2. سابقه کاری مرتبط
  3. تسلط بر زبان آلمانی یا انگلیسی( بدون مدرک زبان)

فرصت های شغلی برای مهندسین کامپیوتر

اگر در رشته های مهندسی کامپیوتر مانند: مهندسی نرم افزار، مهندسی آی تی، شبکه، امنیت شبکه و… تحصیل کرده اید می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید و سریعا در کشور آلمان اسختدام شوید:

 

تفاوت بین ویزای کار با ویزای جستجوی کار آلمان (JOB SEEKER)

با داشتن ویزای JOB SEEKER  یا همان ویزای کارجو آلمان، حداکثر تا ۶ ماه فرصت خواهید داشت تا در آلمان به شغل مناسب خود را پیدا کنید. در صورت پیدا کردن کار مناسب و با کارفرما، می توانید ویزای خود را به ویزای کار آلمان تبدیل کنید.

حرف آخر

کشور آلمان کشوری مناسب برای مهندسین، پزشکان و سایر متخصصینی عنوان آن ها  در لیست شغل های مورد نیاز آلمان آمده، می باشد. این کشور دارای حقوق بالا برای متخصصین می باشد و با اخذ blue cart که نوعی ویزای شینگن به حساب می آید می توانند در کشورهای عضو اتحادیه اروپا مشغول کار شوند و همچنین می توانند خانواده خود را به این کشور، جهت اقامت، بیاورند. پس از مدت مشخص بنابر شرایط، مهاجر می تواند درخواست اقامت دائم بدهد و ویزای کاری خود را به اقامت دائم تبدیل کند و شهروند اروپایی شود.

نکته مهم در ویزای کاری، پیدا کردن شغل مناسب با میزان حقوق قابل قبول برای کشور آلمان می باشد. البته این موضوع را می توانید به تیم کاریابی بین المللی کندو گروپ بسپارید و در کوتاه ترین مدت بهترین شغل ممکنه را پیدا کنید و به آلمان مهاجرت کنید.

امتیاز شما به این مطلب:

برای ثبت نظر بر ستاره ها کلید کنید

معمولی / 5. تعداد نظرات:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!
×

درود برشما! سلام بنده از کندو بلاگ(blog.we-cando.com) خدمتتون پیام میدم. می تونم سوالم رو بپرسم؟

× ارتباط با پشتیبان